Curs specializat

Pentru a ajunge la stadiul de barman profesionist, sunt necesare cateva lectii ce pot fi oferite de experti in domeniu, care au ani de experienta si de premii castigate la concursuri nationale si internationale. Aici, la Barmania, in afara de cursurile generale prezente in sectiunea de cursuri de pe site, oferim si traininguri specializate de barmani, care sunt putin diferite fata de trainingurile generale, deci mai aplicate si mai axate pe dorinta de studiu a cursantilor care doresc sa ia parte la acestea.

Barman, barista sau somelier sunt meserii pentru care trebuie pasiune si dorinta continua de invatare, pentru ca perfectionarea si atingerea culmii profesionalismului se pot produce doar prin munca asidua, preluarea sfaturilor de la expertii in domeniu si aplicarea lor intr-un mod cat mai aproape de cerintele din industrie. Astfel, Barmania incearca prin acest training specializat de barmani sa ii determine pe toti cei implicati in acest proces de studiu sa ajunga cat mai departe pe culmea inalta si greu de atins a profesionalismului din industria ospitalitatii, asa cum ne place sa numim acest domeniu.

Curs specializat

In ce consta traingul specializat de barmani oferit de Barmania?

Barmania poate oferi in afara de modulele cunoscute, sesiuni de instruire destinate unor segmente-tinta, precum urmatoarele:

 • Unui department ori intregii echipe dintr-un bar, club restaurant sau cafenea
 • Unui organizator de evenimente
 • Unei echipe de distribuitie din industria bauturilor, magazinelor de bauturi si cafea sau magazinelor de orice tip
 • Unui gen de afaceri in care actul de vanzare-cumparare depinde de abilitatile, cunostintele si mai ales de atitudinea pe care o au angajatii. Prezenta acestui „secret” in finalitatea comerciala a unei afaceri, ne-a determinat sa o includem in industria ospitalitatii.

Pentru ca in industria ospitalitatii, indiscutabil, resursa umana este cea care aduce profit, cea care diferentiaza afacerile din aceeasi categorie si cea care transmite emotie catre client este esential ca aceasta sa fie intr-un continuu proces de perfectionare si invatare. Investitia in oamenii din echipa este cea care iti poate asigura locul in piata pe termen mediu si lung, in timp ce inexistenta investitiei in formarea profesionala iti „asigura” un loc departe de topul preferintelor potentialilor tai clienti.

Care sunt principalele obiective care pot fi atinse cu ajutorul trainingului specializat de barmani?

In ce consta traingul specializat de barmani oferit de Barmania?Cursurile de formare profesionala, fie ca sunt de calificare, specializare ori perfectionare, asigura calitate si incredere, profesionalism, precum si motivatie individuala membrilor unei echipe. Astfel,  fiecare membru instruit va sti in ce constau atributiile proprii, va incerca sa le duca la bun sfarsit, va fi implicat, dar nu se va putea baza in permanenta pe calitatile celorlalti. Asa cum este bine stiut, randamentul echipei nu va fi pe masura randamentului individual al celor mai pregatiti membri, ci mai degraba apropiat de cel al celor nepregatiti, deoarece acestia sunt cei care pot intarzia o anumita operatiune sau marca prin greseli activitatea intregii echipe.

Trainingurile propuse de noi vin in intampinarea acestor situatii, pentru ca prin acestea noi asiguram urmatoarele obiective:

 • Continuitate in imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le ofera echipele antrenate
 • Calitate a produselor utilizate
 • Motivare a oamenilor din echipa
 • Satisfactie sporita a clientilor
 • Vanzari mai mari ceea ce in ultima instanta genereaza profit

Care sunt detaliile administrative pentru trainingul de barmani specializat de la Barmania?

Participa la seminariile noastre de informare sau perfectionare, desfasurate la cerere, urmarind o tema aleasa, atat in cadrul sediilor Barmania, cat si in tara.

 • Seminariile si prezentarile Barmania sunt realizate la cerere sau pe diverse teme
 • Seminariile pot fi facute atat in tara, cat si in sediile noastre din Bucuresti si Cluj Napoca
 • Pentru informatii legate de urmatoarele seminarii Barmania contactati-ne la numarul de telefon 0757086687

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Fii la curent cu noutatile in materie de bartending
Email *
Top
Inscrie-te