Curs director bar

Dintre toate cursurile oferite de Barmania, care includ trainguri performante pentru toti cursantii, cursul de director bar este unul care are si o componenta de management. In esenta, nu este indeajuns pentru cineva cu experienta de barman, barista sau somelier sa si managerieze un spatiu care implica mai multe tipuri de activitati.

De aceea, noi am creat acest curs special, care se adreseaza celor care vor nu numai sa fie niste bartenderi profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului, ci sa treaca granita acestui domeniu si sa se ocupe si cu partea de management. Aceasta este fundamentala pentru bunul mers al oricarui bar, cafenele sau punct de vanzare in care sunt comercializate bauturi alcoolice sau non-alcoolice, asa cum vor afla toti cursantii care doresc sa faca pasul catre aceasta zona administrativa.

Care sunt obiectivele cursului de director bar de la Barmania?

Curs director barCursantilor Barmania le sunt oferite o serie de programe speciale, care insista si pe domeniul in care activeaza barmanii, barista si somelierii, dar si pe partea manageriala, care devine un atu pentru oricine care doreste ca in portofoliul sau sa fie trecuta absolvirea unor cursuri profesionale care atesta cunostintele si experienta acestora. De aceea, cursurile pentru directori de bar sau manageri de bar, asa cum mai sunt denumiti, urmaresc ca cei interesati de acest domeniu sa poata fi capabili sa:

  • Recruteze, antreneze si motiveze personalul barului
  • Fie la curent cu toate premisele legale care tin de administrarea unui bar
  • Se asigure ca toate bauturile si ingredientele necesare prepararii cocktailurilor sunt tinute in conditii optime, la rece sau la temperatura camerei, in functie de elementul vizat
  • Se asigure ca toate conditiile de igiena si sanatate sunt respectate
  • Poata fi capabil sa rezoneze cu toti clientii barului, inclusiv cu cei mai dificili, care au baut o cantitate considerabila de alcool

Toate aceste obiective propuse de Barmania trebuie sa se regaseasca in fisa postului oricarui director de bar de succes care va avea parte de traingul oferit de noi, iar in afara de cele prezentate exista numeroase alte tipuri de obiective care vor fi mentionate la cursuri de catre trainerii specializati, gata sa raspunda intrebarilor tuturor cursantilor.

Cum va fi organizat cursul de director bar de la Barmania?

Cursul de director bar nu presupune doar niste informatii puse la dispozitia cursantilor care  doresc sa ia lectii de manageriat de la profesionisti in domeniu, ci inseamna si aplicabilitate si practica, pentru ca dupa absolvirea acestui curs, viitorul manager de bar sa stie cum sa procedeze si ce se asteapta de la el. Astfel, in afara sfaturilor oferite de traineri specializati, cursantii care apeleaza la cursul de director bar de la Barmania vor avea in fata si:

  • Speakeri invitati
  • Manageri de succes
  • Manageri de baruri
  • Importatori de bauturi
  • Barmani profesionisti

De la toti acestia, si de la multi altii, vor invata ce inseamna sa fii un manager de bar de succes, care sunt cele mai bune cai prin care iti poti demonstra abilitatile si cum se manifesta expertiza si cat de importanta este aceasta pentru o nota distincta de profesionalism a barului, cafenelei sau hotelului in care vor activa viitorii cursanti. Barmania este locul in care toti cei care patrund, fie amatori sau experimentati, vor avea foarte multe de invatat despre succesul in administrarea unui bar, precum si numeroase lucruri pe care le vor afla direct de la profesionistii din industria ospitalitatii.

Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor, pana la completarea locurilor,  iar data de inscriere pentru acest curs este 15 iulie.

Persoanele interesate vor completa formularul de mai jos sau ne pot contacta  la numarul de telefon 0757086680, cu cel putin 3 saptamani in avans, iar programarile devin valide in momentul in care se achita un avans de 50% din taxa de curs.
Fii la curent cu noutatile in materie de bartending
Email *
Top
Inscrie-te