Curs Barman Preparator- Martie 2022, info 0757086680

Meseria de barman profesionist este una foarte solicitanta, dar in acelasi timp si una exceptional de frumoasa, pentru ca presupune o latura profesionala, precum si una artistica. Prima include cunoasterea bauturilor, istoria lor si modul in care acestea se combina, iar cea de-a doua include fantezia combinatiilor de bauturi alcoolice, miscari specifice care au rolul de a tine publicul in priza si de a-l indemna la distractie.

Barmania este o scoala de barmani din Bucuresti care isi doreste ca toti cei care vor sa devina barmani profesionisti sa aiba parte de cea mai buna indrumare din parte unor traineri profesionisti ce detin premii si medalii din concursurile nationale si internationale la care au participat. Trainingurile pentru barmani se adreseaza atat celor care au notiunile de baza si chiar experienta in servirea din baruri si restaurante, insa vor sa devina barmani profesionisti, dar se adreseaza si amatorilor, care vor sa devina barmani si sa aiba un background stabil, inainte de a patrunde in acest domeniu.

Care sunt cunostintele pe care le pot dobandi cei care participa la cursurile de barmani de la Barmania?

bogdan flip

 • Fisa postului, standarde de igiena si curatenie, cunoasterea bauturilor spirtoase, a vinurilor, a berii, a lichiorurilor, precum si notiuni legate de istoria si productia lor
 • Organizarea eficienta a spatiului de lucru, comunicarea cu clientii, notiuni de ospitalitate
 • Dedicarea unei zile speciale pentru cafea, care implica notiuni de baza, cunoasterea mecanismelor pentru espressor, precum si prepararea cafelei.
 • Notiuni de mixologie, metode de preparare si servirea bauturilor
 • Tehnici rapide de servire si turnare
 • Tehnici de crestere a vanzarilor si de fidelizare a clientilor
 • Munca in echipa, program de consum responsabil
 • Normele de securitate la locul de munca

Ce presupune cursul de barman preparator?

Este vorba despre un curs de barmani organizat de Barmania si acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, care le ofera tuturor celor inscrisi posibilitatea de a deveni profesionisti in adevaratul sens al cuvantului dupa absolvirea lor. Cursurile de barman preparator presupun urmatoarele activitati de pregatire si teme abordate:

 • Prepararea cocktailurilor
 • Prepararea cafelei
 • Prepararea bauturilor alcoolice si non-alcoolice
 • Tehnici de mixologie
 • Tehnici de servire si turnare
 • Tehnici de marketing

Toate acestea sunt notiuni de baza, combinate cu foarte multe detalii legate de tehnica si imbunatatirea relatiilor cu clientii, pentru ca barmanul preparator sa fie un adevarat profesionist, care sa stapaneasca precis fiecare metoda de preparare a bauturilor, sa adauge putina inspiratie si creativitate si sa intreaca de fiecare data asteptarile clientilor.

Care sunt detaliile administrative pentru cursul de calificare pentru barmani de la Barmania?

Masuri Speciale in contextul sanitar 2020:

Cursurile se vor desfasura in sistem mixt, atat online si materiale trimise electronic, cat si prin metoda clasica pentru activitatile practice. Cursurile practice se vor desfasura pe perioada de 5 zile, L-V in intervalul orar 8-13!

Pentru siguranta si sanatatea tuturor, vom aplica normele si recomandarile autoritatilor!

Costul acestui curs de la scoala de barmani din Bucuresti Barmania este 2000 lei. Taxa de participare include toate costurile legate de: diploma acreditata, materiale de curs, produse, echipamente, pauzele de cafea. Inscrierea este realizata in momentul trimiterii documentelor(cel putin copie CI) si achitarea unui avans minim de 1500 de lei. La inscriere se vor trimite toate materialele de curs in format electronic.

Plata se poate face prin numerar la sediul societatii noastre, cu
telefon prealabil, S.C. BARMANIA ACTION S.R.L. avand C.U.I. RO 24533108
sau prin transfer bancar in contul RO35 RZBR 0000 0600 1211 5451,deschis
la Raiffeisen Bank cu mentiunea: avans curs barman si numele complet

Actele necesare pentru inscriere sunt urmatoarele:

 • Copie  ultima diploma de studii (minim 10 clase)
 • Copie  CI
 • Plata avansului
 • *in cazul anumitor discounturi plata se va face integral in avans

Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor, pana la completarea locurilor!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Cand esti decis sa devii barman profesionist ne poti contacta  la numarul de telefon 0757086687, iar inscrierile devin valide in momentul in care se achita un avans de 50% din valoarea cursului, parte din taxa de curs. Detaliile de plata le primesti prin email de la noi.
Fii la curent cu noutatile in materie de bartending
Email *
Top
Inscrie-te