Consultanta. Echipa de succes

Iti doresti o echipa stabila de angajati, care lucreaza cu entuziasm si energie! Ai schimbat staff-ul mai des decat schimbi vesela pentru bar, este momentul sa aplici o strategie sanatoasa care sa iti asigure calitate si continuitate in randul angajatilor. Contacteaza-ne acum si incepem impreuna schimbarea care iti va aduce satisfactia dorita, asa cum o vezi tu!

Pentru ca un bar sau restaurant sa fie cu adevarat un loc de relaxare, unde oaspetii ajung pentru ospitalitatea primita si pentru calitatea produselor, ai  nevoie de consultanta unor oameni specializati in aceasta industrie. Barmania pune la dispozitia clientilor sai peste 30 de ani de experienta cumulata de catre consultantii si trainerii sai in domeniul HoReCa. Ai nevoie de o echipa care sa creada in conceptul tau si care sa duca misiunea zilnica la bun sfarsit. Barmania detine experienta prin care sa creeze acest mediu, impreuna cu tine si cu echipa ta.  Poti avea o echipa pe care sa te bazezi, formata din angajati pe care ii ai si pe care ii formezi astfel incat fluxul operational sa nu fie afectat.
Practic, fiecare aspect al organizarii barului, al pregatirii meniului si al selectarii bauturilor revine in seama expertilor nostri, care isi vor pune la bataie cunostintele acumulate in ani de zile de practica si de studiu. Experienta noastra isi va pune amprenta pe toti factorii care construiesc serviciile unui bar de calitate, gata sa le ofere clientilor o gama foarte variata de bauturi, mixuri de bauturi, atat alcoolice cat si non-alcoolice, pregatite cu multa grija si atentie.

Obiectivele principale:

 

  • Cresterea valorii locatiei pe piata.
  • Formarea si consolidarea echipei
  • Cresterea calitatii bauturilor si obtinerea unei diversitati a meniului de prezentare.
  • Maximizarea serviciilor oferite de catre personalul dumneavoastra.

Fiecare dintre aceste obiective vor fi atinse prin urmarirea a mai multi pasi, care vor fructifica fiecare aspect al serviciilor de bar management pe care scoala de barmani Barmania le pune la dispozitia clientilor sai.

Planul operational

 

Oferim atat informatii esentiale de bar management, de selectie si instruire a resurselor umane, cat si considerente privind colaborarea eficienta si avantajoasa cu cei mai buni furnizori.

  • Stabilirea design-ului si organizarea spatiilor de lucru in bar
  • Intalniri cu furnizorii de echipamente, bauturi si alte produse si servicii
  • Recrutarea echipei operationale, barmani, ospatari, manager
  • Elaborarea unui regulament intern si a unor proceduri operationale
  • Elaborarea unui meniu personalizat
  • Training personal, barmani, ospatari, manager
  • Elaborarea unei strategii de management
  • Program de consum responsabil de alcool

Spatiul barului

Invata arta amenajarii barului si cele mai eficiente metode de organizare a spatiului si de achizitionare a aparaturii si a echipamentelor de bar, beneficiind de asistenta pe toata perioada consultantei.

  • Amenajarea si organizarea barului
  • Achizitionarea aparaturii de bar, a ustensilelor, veselei si stabilirea furnizorilor de echipamente
  • Asistenta zilnica pe toata perioada consultantei
  • Reguli generale si tehnice conform specificului locatiei

Meniu si retetar

Care sunt obiectivele serviciilor de consultanta pentru bar management?

Unicitatea meniului si a retetelor de bauturi defineste statutul barului. Consultanta vizeaza astfel realizarea unei prezentari captivante si stabilirea punctuala a costurilor produselor, pentru determinarea profitului si eficientei.

  • Crearea unui meniu specific cu retete unice de bauturi si a retetarului
  • Prezentarea si degustarea bauturilor de catre personal
  • Stabilirea pretului de cost pentru fiecare produs in vederea calcularii marjei profitului si a stabilirii bauturilor cu cea mai mare eficienta

Training si instruire a personalului

Training si instruire a personalului

De la procesul initial de recrutare a resurselor umane, parcurgand apoi notiuni elementare de curatenie si igiena, training-ul de instruire se desfasoara progresiv, vizand insusirea adecvata a atributiilor specifice fiecarui post si a metodelor profesioniste de preparare, servire si vanzare.

  • Recrutarea personalului
  • Pregatirea si instruirea intregii echipe
  • Curatenie si igiena
  • Ospitalitate
  • Atributiile specifice fiecarui post
  • Cunoasterea produselor
  • Metodele de preparare si servire a produselor
  • Tehnici de vanzare
  • Tehnici de servire rapida
  • Munca in echipa
  • Tehnici de inventariere a produselor din stoc
  • Operatiuni pentru deschidere, in timpul si la finele turei de lucru
  • Tehnici de turnare
  • Notiuni de protectie a muncii

Programul Mystery Shopper

Ideal pentru masurarea calitatii serviciilor oferite, programul „client misterios” determina o evaluare corecta a nivelului de pregatire si ospitalitatii angajatilor, cat si a aspectelor legate de locatie si produsele oferite.

  • Se evalueaza nivelul profesional al angajatilor
  • Se evalueaza locatia
  • Se evalueaza calitatea serviciilor, bauturilor si a mancarii
  • Se evalueaza igiena si ospitalitatea

Contacteaza-ne   la numarul de telefon 0757086680 sau prin email la contact@barmania.ro.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Fii la curent cu noutatile in materie de bartending
Email *
Top